Beltéri ajtók

Beltéri ajtóink nem csupán nyílászárók, hanem lakása meghatározó "bútordarabjai" is. Széles forma-, szín- és felületválasztékkal állnak rendelkezésére, hogy otthona, irodája dizájn elemeivé váljanak. Elegáns megjelenésük mellett magas műszaki tartalommal is bírnak, stabilitási, hő- és hangszigetelési értékeik kiválóak. Kínálatunkban megtalálhatók MSZ és DIN szabvány szerinti méretezésű ajtók, illetve teljesen egyedi gyártású, prémium termékek is, melyek még nagyobb szabadságot biztosítanak elképzelései megvalósításához. Az ajtók a szabad falnyílásba utólag szerelhetőek, küszöb nélküli kialakításúak.

A legnépszerűbb beltéri ajtó fajta az egyedi méretű CPL fóliás (karcvédett) ajtó. A gyakori igénybevételnek kiválóan ellenálló, kopásálló felületű termék, amelyet kisgyerekes családoknak is bátran ajánlunk. Keresettségéhez hozzájárul színtartóssága, a vízgőz, a parázs, és a nap UV- sugaraival szembeni hatékony ellenálló képessége is. Függőleges és vízszintes szálirányú mintával, körülbelül 40 színben elérhető. Különféle fém vagy fa intarziával, üvegezéssel is választható.

Hogy otthona hangulatához maximálisan igazodhassanak, a tömör fa beltéri ajtók esetében még szélesebb színválaszték áll rendelkezésre. Lehetőség van például az ajtótoktól eltérő színű ajtólap választására is.

Az MDF (Medium-Density Fiberboard – közepes sűrűségű farostlemez) a fához hasonló tulajdonságokkal rendelkező felület, vagyis könnyen megmunkálható, marható, festhető, így széles választékban áll rendelkezésére.

Kínálatunkban megtalálhatóak továbbá a fafurnér ajtók is, melyek felülete a valódi fa természetes erezete, színezete, annak egyedi tulajdonságaival – minden darab egyedi és megismételhetetlen.

Letölthető katalógusok