KÖMMERLING 88+

 

A KÖMMERLING profiljai között a legjobb értékekkel rendelkező rendszer, mely a kreatív dizájn és a gazdaságos kivitel új perspektíváját nyitja meg. A 88+ rendszert passzívház jellegű, energiatudatos építkezésekhez, és fokozottan energiatakarékos felújításokhoz ajánljuk. A 88+ egyedülálló minőséget képvisel a PVC-U ablakprofilok között, intelligens kialakítása tovább erősíti páratlan hő- és hangszigetelő képességét. Az ablakcserével a fűtésszámlán való megtakarítás mellett otthona biztonságosabbá és kényelmesebbé is válik, miközben a környezete megóvásáért is tesz. A rendszer rendelhető fehér vagy egyéb színekben, illetve különféle faerezetű vagy metál fóliákkal is - így mindenki megtalálhatja az egyedi igényeinek megfelelő színváltozatot. 

 

Technikai paraméterek

  • 88 mm beépítési mélység
  • 6 légkamra, Uf=1.0 W/(m²K) hőátbocsátás
  • 3 EPDM vízgátas gumitömítés
  • Roto NT alapbiztonsági vagy Roto Designo rejtett vasalattal
  • 3 rétegű, 44 – 52 mm üvegezés (alapáron 48 mm-es: 4Low-E/18MP/4float/18MP/4Low-E üvegezéssel kínáljuk)
  • Ug=0.5 W/(m²K) hőáteresztés
 
 

Színek

A homlokzat nagyjából harmadát a nyílászárók teszik ki, így a műszaki paraméterek mellett az ablakok megjelenése is fontos szempont. Mindegyik profilrendszerünk rendelhető 1, illetve 2 oldalon fóliázott kivitelben. Megrendelőink közel 100 színből választhatnak, Renolit fólia bevonattal, vagy AluClip külső alumíniumborítással - fényes, matt, vagy strukturált felülettel. 

 

ALUCLIP - MAXIMÁLIS HŐSZIGETELÉS

Az AluClip a műanyag profilra csatlakozó külső alumínium váz, amely modern és időtálló megjelenést biztosít, kívülről fémes hatást kölcsönözve a műanyag nyílászárónak. Az ilyen borítással rendelkező műanyag ablakok stabilabbak, hőszigetelésben jobbak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, áruk pedig lényegesen kedvezőbb, mint egy hőhídmentes profilból készülő alumínium nyílászáróé.