KÖMMERLING 76

A KÖMMERLING átfogó szaktudása, évtizedes kutatás-fejlesztési tapasztalatai, és a legújabb dizájn igények egyesülnek a 76-os rendszerben. Ez a profil a a korábbi EuroFutur 70 mm rendszereket váltotta fel a 2016-os évben. Kialakításának köszönhetően már a 3 rétegű üvegezést is teljes értékűen tudja fogadni, megfelel az alacsony energiájú házak követelményeinek. Ezt a garantáltan remek élettartamú profilt a megfontolt, hosszú távra tervező ügyfeleinknek ajánljuk. Beépítésével drasztikusan csökken lakásában a zaj, spórolhat fűtésszámláján, és kevésbé kell aggódnia az ablakon keresztül történő betörések miatt.

 

technikai paraméterek

  • 76 mm beépítési mélység
  • 5 légkamra, Uf=1.1 W/(m²K) hőátbocsátás
  • 2 gumitömítés
  • 2 és 3 rétegű, 24-44 mm üvegezés
  • Roto NT alapbiztonsági vagy Roto Designo rejtett vasalattal
  • Ug=1,0 kétrétegű argongázzal töltött üvegszerkezettel, vagy
  • Ug=0,6 háromrétegű, meleg peremes szerkezettel
 
 

SZÍNEK

A homlokzat nagyjából harmadát a nyílászárók teszik ki, így a műszaki paraméterek mellett az ablakok megjelenése is fontos szempont. Mindegyik profilrendszerünk rendelhető 1, illetve 2 oldalon fóliázott kivitelben. Megrendelőink közel 100 színből választhatnak, Renolit fólia bevonattal, vagy AluClip külső alumíniumborítással - fényes, matt, vagy strukturált felülettel.

 

AluClip - Maximális hőszigetelés

Az AluClip a műanyag profilra csatlakozó külső alumínium váz, amely modern és időtálló megjelenést biztosít, kívülről fémes hatást kölcsönözve a műanyag nyílászárónak. Az ilyen borítással rendelkező műanyag ablakok stabilabbak, hőszigetelésben jobbak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, áruk pedig lényegesen kedvezőbb, mint egy hőhídmentes profilból készülő alumínium nyílászáróé.