Műanyag nyílászárók

Vállalkozásunk Európa piacvezető műanyag ablakprofil gyártójának, a német KÖMMERLINGnek a dél-dunántúli nyílászáró gyártó partnere. A vállalat, amelyet 1897-ben Karl Kömmerling alapított, 1967-ben lépett be az ablakpiacra. A cég kiváló reputációnek örvend – prémium minőségű termékei és progresszív technológiai fejlesztései révén.


A KÖMMERLING ablakprofilok megkülönböztető minőségi jegye selyemfényű csillogásuk, kiemelkedő élettartamuk, teljes mértékű újrahasznosíthatóságuk, illetve jó hőszigetelésük. Minden KÖMMERLING profil Greenline technológiával készül, környezetbarát anyagokból, kalcium-cink adalékkal stabilizálva. Tesztek igazolják, hogy a KÖMMERLING Greenline profiljai jobb tulajdonságokkal bírnak az időjárás öregbítő hatásaival, a szélsőséges időjárással (csapóeső, szélterhelés) szemben, mint a hagyományos technológiával stabilizáltak.
Családi házakban a fűtési energia 40%-a régi, rossz nyílászárókon keresztül veszik el, és ezt nem csak pénztárcánk bánja, hanem ezáltal környezetünket is súlyosan szennyezzük. Korszerű KÖMMERLING ablakok beépítésével véget vethetünk a zajnak és a hidegnek. Ablakaink tökéletesen, hézagmentesen zárnak, ezáltal nem csak a fűtési költségeken spórolhatunk, hanem házunk értékét is növelhetjük.

 

Mit kell tudnia egy ablaknak?

 • Igényes megjelenés – a karcsú profilok megnövelik az üvegfelület méretét, ezáltal lakóterünk napfényesebb lesz

 • Kiváló hőszigetelés biztosítása

 • Kiváló zajszigetelés biztosítása – magas minőségű üvegezéssel profiljaink 47 dB-ig hangszigetelnek

 • Behatolásvédelem a speciális védelmi szerelvényekkel ellátott ablakprofilok csökkentik az ablakon keresztül történő betörés lehetőségét

 • Tömítés – az innovatív tömítőrétegek megakadályozzák a huzat, por és eső bejutását, elősegítik a kellemes lakókörnyezetet kialakítását

 • Könnyed tisztántartás – a jó minőségű felületek extrém módon vízállóak és könnyen tisztíthatóak

 • Stabilitás – az optimálisan kialakított acél vasalat tökéletes statikát biztost az ablaknak

 • Komfortos használat – a legújabb technológia és változatos nyitási lehetőségek egyszerű és kényelmes használatot tesznek lehetővé

 • Légcsere – az optimalizáló szellőzési program kellemes klímát hoz létre a lakótérben

 • Érték – a prémium minőségű és környezetbarát PVC-U a fenntarthatóságot képviselve növeli meg az ingatlan értékét

 • Beépítési mélység – hozzájárul az épület modern megjelenéséhez, emellett a komplex építészeti megoldásoknak és energiakövetelményeknek is eleget tud tenni

 
ablak
 
kömmerling új88.jpg

Új Kömmerling 88

Prémium rendszer, mely az ablakgyártás új korszakát hozza el. Úttörő a minőségben és védelemben, trendalakító a designban.

 
kömmerling88+

KÖMMERLING 88+

A KÖMMERLING profiljai között a legjobb értékekkel rendelkező rendszer. A 88+ rendszert passzívház jellegű, energiatudatos építkezésekhez és fokozott energiatakarékos felújításokhoz ajánljuk.

 
kömmerling 76.jpg

Kömmerling 76

A KÖMMERLING legújabb fejlesztésű rendszere, a korábbi EuroFutur 70 mm rendszereket váltotta fel a 2016-ban. Kialakításának köszönhetően már a 3 rétegű üvegezést is teljesértékűen tudja fogadni.

 
premidoor

Emelő-toló /premidoor/

Mindkét profilrendszerből rendelhető PremiDoor emelő-toló ajtószerkezet - 76, illetve 88 mm szárnyvastagsággal.