Új KÖMMERLING 88

A biztonságos, csendes, gyönyörű otthonért. Az ablakgyártás technológiájának merőben új korszakát hozza el a KÖMMERLING új 88-as profilja. Értékei úttörőek a hő- és hangszigetelés terén, megjelenésében pedig új trendet diktál. Az új 88 rendszert passzívház jellegű, energiatudatos építkezésekhez, és fokozottan energiatakarékos felújításokhoz ajánljuk. Az ablakcserével a fűtésszámlán való megtakarítás mellett otthona biztonságosabbá és kényelmesebbé is válik, miközben a környezete megóvásáért is tesz. Moduláris kialakításának és innovatív továbbfejleszthetőségének köszönhetően az új 88 maximálisan az ön egyedi igényeire szabható ablakprofil.  A rendszer rendelhető fehér vagy egyéb színekben, illetve különféle faerezetű vagy metál fóliákkal is - így mindenki megtalálhatja az egyedi igényeinek megfelelő színváltozatot. 

 

TECHNIKAI PARAMÉTEREK

  • 88 mm beépítési mélység
  • 7 légkamra, Uf=0,95 W/(m²K) hőátbocsátás
  • 3 vízgátas gumitömítés
  • Roto NT alapbiztonsági vagy Roto Designo rejtett vasalattal
  • 3 rétegű, 44 – 56 mm üvegezés
  • Ug=0.5 W/(m²K) hőáteresztés
 

SZÍNEK

A homlokzat nagyjából harmadát a nyílászárók teszik ki, így a műszaki paraméterek mellett az ablakok megjelenése is fontos szempont. Mindegyik profilrendszerünk rendelhető 1, illetve 2 oldalon fóliázott kivitelben. Megrendelőink közel 100 színből választhatnak, Renolit fólia bevonattal, vagy AluClip külső alumíniumborítással - fényes, matt, vagy strukturált felülettel. 

 
 

ALUCLIP - MAXIMÁLIS HŐSZIGETELÉS

Az AluClip a műanyag profilra csatlakozó külső alumínium váz, amely modern és időtálló megjelenést biztosít, kívülről fémes hatást kölcsönözve a műanyag nyílászárónak. Az ilyen borítással rendelkező műanyag ablakok stabilabbak, hőszigetelésben jobbak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, áruk pedig lényegesen kedvezőbb, mint egy hőhídmentes profilból készülő alumínium nyílászáróé.