Szúnyogháló

Integrált szúnyogháló – külső tokos redőnyökhöz és zsaluziákhoz
Az integrált szúnyogháló könnyedén elfér a redőnytokban, pillanatok alatt elérhető amikor szüksége van rá, és a redőnytől vagy zsaluziától függetlenül működtethető.

Előnyei
• Nem engedi be otthonába a rovarokat
• Láthatatlanul épül be a redőnytokba
• A vezetősínbe húzott speciális keféknek köszönhetően még szélben is feszesen tart
• Tökéletesen fényáteresztő, műanyag bevonatú, biztonsági üvegszál szövetből gyártott
• Diszkrét és modern

Utólag beszerelhető szúnyogháló
Szúnyoghálóink észrevétlenül biztosítják az Ön éjszakai nyugalmát, anélkül, hogy ki kellene zárnia otthonából a friss levegőt. Rendszereink közt megtalálja a szúnyoghálóval ellátott rolókat, fix kereteket, nyíló- vagy rolós ajtókat, illetve az egy vagy többszárnyas tolóajtókat.


Előnyei
• Utólag felszerelhető, ablakra és ajtóra egyaránt
• Stabil alumínium keretprofilok
• Nagyméretű toló-, illetve nyíló teraszajtókra is használható
• Aknafedésre rozsdamentes acélhálóval

Fix keretes szúnyogháló ablakra
Költségtakarékos megoldás, rejtett fém sarok-összekötős kivitele révén bármikor egyszerűen beszerelhető és kivehető.

Rolós szúnyogháló ablakra
Oldalirányban vagy vertikálisan működtethető, használaton kívül a tokba tekeredő szúnyogháló. A minőségi tok tökéletesen védi a hálót a sérülésektől és szennyeződéstől. Tetőtéri ablakokhoz is kiválóan alkalmas.

Rolós szúnyoghálós ajtó
A kisebb méretű erkélyek esetében ideális megoldást kínálnak a rolós szúnyoghálós ajtók. Az oldalsó tokba automatikusan tekeredő háló helytakarékos, ott is kiválóan alkalmazható, ahová toló vagy nyíló szúnyoghálós ajtó nem építhető be.

Keretes nyíló szúnyoghálós ajtók
Sűrűn használt bejárati ajtók elé ajánljuk, keretes-szárnyas, vagy keret nélküli kivitelben is, ahol az ajtószárnyat rugós zsanérokkal a kávába vagy a falra rögzítjük.

Toló szúnyoghálós ajtó
Ideális olyan erkély és teraszajtók esetében, ahol a nyíló szárnyas ajtók számára nincs hely. Görgős szánjának köszönhetően a toló szárny könnyedén és hangtalanul csúszik a sínen.

Aknák lefedésére szolgáló szúnyoghálók
A pinceaknákat, szellőzőnyílásokat pontosan szigetelő fényakna-fedők védelmet nyújtanak a férgek, egerek, lomb és más szennyeződések ellen. Használatukkal az akna tisztítása egyszerűbbé és gyorsabbá válik, így időt takaríthatunk meg.